Sää suosi laskiaistapahtumaa!

Perinteistä Sarvijoen laskiaistapahtumaa vietettiin jälleen sunnuntain 6. helmikuuta Isoonmäen laavulla. Heikon lumitilanteen vuoksi ei tällä kertaa ollut mahdollisuutta hiihdellä tapahtumaan, mutta kävellen ja potkukelkkaillen saapui paikalle puolensataa ulkoilijaa.

Kylätoimikunnan naiset olivat loihtineet laskiaispullia erilaisilla täytteillä ja laavuvaari Aarne Paavola keitteli tietenkin nokipannukahvia. Ohjelmassa oli makkaranpaiston lomassa myös yhteislauluja, joita Kari Mäki säesteli haitarilla. Ratiritiralla kaikui iloisesti kirkkaassa tavipäivässä ja lapset leikkivät ja laskettelivat läheisillä kallioilla

-Onneksi keli suosi meitä jälleen. Yksi talven kauneimmista ulkoilupäivistä houkutteli mukavasti väkeä ja kivahan täällä on päivää vietellä, totesi järjestelyissä touhunnut kyläyhdistyksen puheenjohtaja Aila Rätti.

Tapahtuma huipentui perinteiseen vuoden sarvijokisen julkistamiseen. Tällä kertaa äänestyksen voittajaksi nousi Kari Mäki, jota äänestäjät olivat kuvailleet mm. monitoimiseksi, monipuoliseksi ja aina positiiviseksi. Palkinnoksi hän sai Veli-Pekan suunnitteleman ja tekemän sarvihöylän.
-Kuinkahan monessa lapussa oli perusteluna "se on  mun isä", niilläkin äänillä jo pelkästään voisi kai kisassa menestyä, vitsaili viiden lapsen isä selvästi ilahtuneena huomionosoituksesta.