URHEILUSUNNUNTAI SARVIJOELLA 19.8.2001

Sarvijoen kylätoimikunnan järjestämää urheilusunnuntaina vietettiin 19.8.2001.
Aurinkoinen ja lämmin ilma houkutteli mukaan melkoisen joukon sarvijokisia ja kylän ulkopuoleltakin innostuttiin jälleen lähtemään kisailuihin.

Puolilta päivin kokooonnuttiin koululle, jossa oteltiin yleisurheilukolmiottelu.
Lajeina on pikajuoksu, pituushyppu ja pallonheitto; miehet tosin mittelivät paremmuuttaan pallonheiton sijaan kuulantyönnössä Arsi Harjun tyyliä mukaillen.
Pisteitä annettiin sijoituksen mukaan siten, että voittaja sai kymmenen pistettä, toinen kahdeksan jne. Kisoissa oli sarjoja kaikille ja kaikki osallistujat tietenkin myös palkittiin.
Kuvassa pienimpiä kilpailijoita palkintoineen.

Alle 6-vuotiaat pojat poseeraavat jo tottuneesti!

Tulokset:

Alle 4-vuotiaat tytöt
1. Sanna Hietamäki 28 pistettä, 2. Janika Hautala 26 p.
3. Sari Hietamäki 18 p. 4. Pinja Mäki 14 p.
5. Minerva Kamila 6 p.

Alle 4-vuotiaat pojat:
1. Toni Penttilä 30 p.

Alle 6-vuotiaat pojat:
1. Valtteri Ketola 28 p. 2. Otto Hienonen 24 p.
3. Samuli Ketonen 20 p.

1-2 luokan tytöt:
Pirita Mäki 28 p. 2. Ulrika Kamila 26 p.

3-4 luokan pojat:
1. Jari Kiviluoma 26 p. 2. Pasi Penttilä 24 p.
3. Riku Penttilä 18 p. 4. Jiri Mäki 16 p.

3-4 luokkalaisten poikien pallonheiton voitti Pasi Penttilä, joka tässä kiskaisee voittotuloksen 29,82 metriä. Tyylistä voisi vaikka Aki Parviainenkin ottaa mallia.
5-6-luokkalaisilla tytöillä oli pallonheitossa tiukka kisa, jonka voitti Jenni Vuoto tuloksella 28,25 metriä. Heittoa kelpaa isän, serkkupojan ja kavereidenkin seurata taustalla.

5-6 luokan tytöt:
1. Janna Korpela 28 p. 2. Jenni Vuoto 26 p. 3. Marika Talvitie 18 p.

5-6 luokan pojat:
1. Antti Korpi 30 p. 2. Janne Hautala 24 p. 3. Ville Korpi-Kaija 18 p.

Yläasteen tytöt:
1. Anu-Riikka Mäki 30 p.

Miehet:
1. Kai Kamila 26 p. 2. Matias Hienonen 24 p. 3. Reino Vuoto 15 p. 4. Reijo Hautala 12 p. 5. Tomi Hautala 10 p.

Yleisurheilukisan jälkeen siirryttiin lentopallokentälle, jossa oteltiin jo perinteeksi muodostunut haastelentopalloturnaus. Turnaukseen oli haastettu Sarvijoen joukkueen lisäksi Vuodon, Kolinan ja Ex-sarvijokisten joukkueet.

Nuorten sarjassa ottelivat Sarvijoen ja Vuodon nuoret. Vuotolaiset voittivat ottelun selkeästi 2-0, mutta mukavaa oli, että pitkästä aikaa sarvijokisetkin saivat kasaan nuorten joukkueen.

Aikuisten sarjassa ottelivat vuotolaiset, sarvijokiset ja ex-sarvijokiset. Pelit olivat turnauksen hengen mukaisesti kova, mutta leikkimielisiä.

Voittaja oli tälläkin kertaa ex-sarvijokisten joukkue, jossa Majasaaren Annikin komennossa pelasivat Elomaan Helena, Rantalan Timo, Vuodon Markku, Saran Tapio ja Niemelän Mauri.
Toiseksi turnauksessa sijoittuivat vuotolaiset, jotka hävisivät niukasti ex-sarvijokisille ratkaisuottelun.

Kuvassa vuotolaisten tyylinäytteitä ottelusta sarvijokisia vastaan. Varalan Lalli ja Vuodon Reino pärjäisivät ainakin tästä kuvasta päätellen myös lajeissa, joissa kauniista liikehdinnästä annetaan tyylipisteitä!

Viimeiseksi jäi tällä kertaa kohteliaasti isäntäjoukkue Sarvijoki, joka tosin koostui enimmäkseen emännistä. Joukkue ei oikein saanut peliänsä toimimaan, vaikka kuvasta päätellen on pallo ihan hyvin koko joukkueen hallussa.

Tärkeintä turnauksessa oli tänäkin vuonna pelaaminen, ei sijoitukset!

Ja ensi vuonna uudestaan! Pitäisikö ryhtyä harjoittelemaan...